La “gusanera” feixista no passarà!

La “gusanera” feixista no passarà!

El passat 17 de setembre, un camarada de la cèl·lula de Barcelona del PCPC va ser agredit per un grup de feixistes que es concentren davant del Consolat de la República Socialista de Cuba a Barcelona mentre circulava en el seu cotxe.

Els feixistes van identificar el nostre camarada com a revolucionari i van envoltar el vehicle i el van agredir causant considerables danys.

El Comitè Executiu del PCPC manifesta la solidaritat amb el nostre camarada i manifesta:

1. La “gusanera” a Barcelona, amb la tolerància del Govern, actua amb total impunitat. La Generalitat contravé la Convenció de Viena i permet que la “gusanera” agredeixi impunement el personal diplomàtic cubà a Barcelona.

2. Aquesta situació de tolerància i complicitat és la que ha animat als feixistes contrarevolucionaris a agredir a plena llum del dia el nostre militant.

3. El PCPC manifesta la total solidaritat amb la Revolució Cubana i especialment amb la delegació diplomàtica cubana, que pateix des de fa mesos un assetjament injustificable i que només és possible amb la tolerància del Govern de Pere Aragonès.

4. El PCPC no es deixarà intimidar per aquests grups feixistes, la nostra solidaritat militant basada en l’Internacionalisme Proletari és incondicional. Seguirem manifestant-nos on i quan sigui en defensa de la revolució i no ens cansarem de denunciar com aquests grups reaccionaris son un instrument del Departament d’Estat i els serveis d’intel·ligència dels Estats Units, de la UE i dels aparells de la dreta espanyola més rància, principalment del PP i de VOX.

Aquest mes de novembre la “gusanera”, en el marc de l’estratègia de guerra híbrida contra la Revolució Cubana, prepara accions encaminades a generar desestabilització i crear un decorat mediàtic que justifiqui noves agressions contra Cuba. El PCPC participarà en totes les accions que el Moviment de Solidaritat amb Cuba defineixi.

Comitè Executiu del PCPC