La classe obrera en peu de combat contra el sionisme

La classe obrera en peu de combat contra el sionisme

L’actual criminal agressió de l’estat sionista d’Israel contra el poble palestí de Gaza és l’expressió del grau de violència extrema que el sistema capitalista té que realitzar per tractar d’impulsar les seves estratègies de dominació i saqueig en la seva fase de crisi agònica i d’esgotament sistèmic com a formació socio-històrica.

La complicitat i col·laboració dels anomenats “governs democràtics burgesos“ de la dictadura del capital, confirmen aquest caràcter de violència sistèmica inherent a la formació capitalista.

La comunitat internacional capitalista i els seus organismes que la representen, l’ONU, la Comissió de Drets Humans de Ginebra i el Tribunal de l’Haya, també s’alinien amb els crims del sionisme, i manté una passivitat còmplice tractant de col·locar al mateix nivell als criminals agressors i al poble palestí assassinat. Els crims contra el poble palestí no serien possibles sense el silenci i suport dels governs que es diuen democràtics, amb els que sempre ha comptat el govern d’Israel per impartir la seva criminal justícia: Tot el poble palestí serà castigat, massacrat i assassinat per la mort d’un soldat israelià, encara abans de conèixer qui ho ha fet, al mateix temps que per part d’aquesta comunitat internacional còmplice es segueix la mateixa lògica de la “No Intervenció“ que va facilitar l’atac del feixisme contra la II República Espanyola l’any 1936.

El PCPC crida a la classe obrera i sectors populars del nostre país a desenvolupar una mobilització activa i sostinguda contra els crims del sionisme, assumint amb fermesa la defensa del poble palestí i dels seus drets a un estat laic i independent amb capital a Jerusalem. Tot tipus d’iniciatives polítiques tenen que mantenir de forma permanent una posició a l’ofensiva de solidaritat, posant en pràctica de forma conseqüent els principis de l’internacionalisme proletari.

La classe obrera té la responsabilitat d’aprofitar la seva posició en la cadena de producció capitalista per realitzar tot tipus d’accions destinades a obstaculitzar la circulació de mercaderies produïdes per Israel activant un eficaç i massiu boicot internacional que col·lapsi el seu sistema econòmic paralitzant les seves mercaderies en els ports i aeroports amb l’experiència de la crida de la FSM al boicot al 2010 que fou seguit pels treballadors portuaris de diferents països.

El PCPC denúncia els continus bloqueigs del govern d’Israel contra Palestina, afectant a l’alimentació, la sanitat i l’educació, i provocant a la població palestina la pobresa massiva.

La classe obrera palestina, que pateix en primera fila els atacs criminals del sionisme, rebrà així la solidaritat de la classe obrera internacional, enfortint la lluita general pel poder obrer i la societat socialista.

El PCPC crida també, a assumir des del compromís militant més personal una posició de boicot a tot producte fabricat o destinat a Israel.

Partit Comunista del Poble de Catalunya