Funcionariat, treballadores i treballadors del Sector Públic: Cap a la Vaga General

Funcionariat, treballadores i treballadors del Sector Públic: Cap a la Vaga General

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) i la seva Joventut saludem les diverses convocatòries de vagues i mobilitzacions que s’estan portant a terme durant aquesta setmana des de el sector públic català: sanitat, llars d’infants, educació primària, secundària, universitat, bombers i administració general de la Generalitat.

Donem suport i fem una crida a la participació perquè aquest deteriorament dels serveis públics i de les condicions de treball que provoca el sistema capitalista, mereix sens dubte respostes contundents, com per exemple LA VAGA GENERAL.

S’ha de tenir clar que perquè la lluita sigui efectiva necessita de la continuïtat d’aquesta vaga en el temps, és imprescindible que ens organitzem com a classe explotada des dels centres de treball: escoles, hospitals, jutjats, presons….conformant i assistint a les assemblees de treballadors/es per perfilar el camí, per crear les caixes de resistències, i en general, per organitzar la mobilització permanent i sostinguda que ens porti a l’èxit.

Paral·lelament cal continuar exigint la unitat dels sindicats de classe, perquè només es podrà fer front al nostre enemic de classe, la patronal, amb les seves convocatòries de lluita.

Com a treballadors/es no ens hem de deixar convèncer pels discursos pro-patronal que utilitzen els sindicats del poder , que en nom de la manca d’unitat sindical li fan el treball brut a aquest sistema capitalista. No s’ha d’obviar que aquest sindicats cada cop són menys una representació dels interessos de la classe obrera.

El seus interessos són clars: mantenir el seu poder hegemònic en aquest corrupte sistema polític i econòmic. La seva estratègia també és evident: desmobilització dels treballadors i treballadores que tenen menys consciència de classe, i poder seguir pactant els seus privilegis.

Per tant la nostra lluita continuada es clau perquè la resta de treballadors/es del nostre país prenguin consciència que la defensa dels serveis públics també es LA SEVA LLUITA.

D’aquesta manera el que s’estaria conformant són les bases per organitzar l’eina més potent que tenim els obrers/es per derrocar aquest sistema injust i decadent: LA VAGA GENERAL

NO ET QUEDA MÉS REMEI FUNCIONARI I FUNCIONÀRIA!
LLUITA I ORGANITZA’T PERQUÈ TU TAMBÉ ETS CLASSE OBRERA!

Àrea de Moviment Obrer del PCPC i la Joventut-PCPC