Festa d’Octubre de 2018

Festa d’Octubre de 2018

Convocatòria: Dissabte 24 de novembre a les 14.00 al carrer Concili de Trento.

Com tots els anys, el Partit celebra la seva festa central en commemoració de la gloriosa revolució d’octubre de 1917. És una festa molt important per a l’organització, no només pel contingut polític d’aquesta jornada tan especial, sinó també una oportunitat perquè tota la militància es reuneixi i conegui també a nous militants i premilitants que durant l’any s’han compromès amb el nostre projecte polític revolucionari.

Aquest any constarà dels següents actes:

14.00 h – Dinar especial cuinat pels camarades de la cèl·lula del Bages. El tiquet del menjar és de 10 €. És important que informeu el nombre de tiquets a reservar mitjançant un WhatsApp al número 664 096 516 (Máximo) o al correu maximolunaluna@gmail.com.

16:00 h – Acte polític, amb l’assistència de camarades del PCPE, del FPLP i de la Comunitat Síria d’Europa (en el cartell s’adjunta amb major detall).

18:00 h – Finalment conclourem la jornada amb una mica de ritme i en el qual de manera distesa podrem xerrar afectuosament amb amics i camarades.

Us animem al fet que convideu als vostres amics, amigues i familiars a aquesta celebració tan especial. Una celebració que pretén fer un salt endavant a la nostra capacitat de transmetre el que fa dos-cents anys, el nostre camarada Karl Marx, va dir sense cap mena de titubeig: “L’home (i la dona) és un ésser que només es realitzarà, que només serà ell mateix, en la societat revolucionària”.

Partit Comunista del Poble de Catalunya