Es crea la Marea Pensionista del Districte de Sant Martí

Es crea la Marea Pensionista del Districte de Sant Martí

El dia 20 de març es va reunir l’assemblea constituent de la Marea Pensionista del districte de Sant Martí.

Unes 30 persones assistents, la majoria pensionistes però també gent més jove, ens vam aplegar convocades per l’Associació de Veïns i Veïnes de la Pau (AVV la Pau), el Casal de la Gent Gran de Sant Martí, el Casal de Gent Gran de Joan Casanelles i la Comissió de la Gent Gran de l’Assemblea de Sant Martí.

Els portaveus d’aquestes 4 entitats van fer unes brillants exposicions dels motius pels quals ens trobem en aquesta situació. A les contínues agressions als interessos dels pensionistes, s’hi afegeixen els interessos de la gran banca per fer-se integralment en un futur pròxim amb el negoci de les pensions.

La necessitat d’articular a tot el districte la lluita pensionista per la defensa del sistema públic és un repte que estem assolint. Les entitats convocants a partir de la data assenyalada van aprovar una comissió que ha de posar en marxa aquesta Marea de forma efectiva i dotar-la de periodicitat orgànica, de continguts cara al barri i de poder gestionar l’ajustada agenda de convocatòries i actes propers.

També es va acordar la creació d’eines digitals per tal de fer encara més visible aquesta nova entitat.

I per suposat, en un ambient de lluita i justa reivindicació, es va celebrar la fita aconseguida gràcies a la col·laboració de totes les entitats i sobretot als presents.

Finalitzem aquesta petita crònica informativa animant-vos a tots i totes a participar de la Marea Pensionista Sant Martí. Si estàs interessat, contacta amb qualsevol de les entitats participants o deixa’ns un mail o missatge a: vernedasantmarti@gmail.com

Visca la lluita pensionista!
Les pensions no es toquen!