Endavant la lluita obrera als Vallesos!

Endavant la lluita obrera als Vallesos!

TOT PER A LA CLASSE OBRERA!

El passat dissabte 14 de setembre a les 18h, els comunistes del PCPC i la Joventut-PCPC (J-PCPC) organitzats a la cèl·lula del Vallès Oriental i Occidental, vam celebrar al local Anònims la nostra jornada de presentació pública, consistent en el passi de la pel·lícula “El joven Karl Marx” i un posterior debat amb el públic assistent sobre la necessitat (o no) d’organitzar-se al Partit Comunista.

L’acte, que va comptar amb la presència de diferents companys i companyes interessats, va ser un èxit, i per nosaltres suposa la continuació -que no inici- de la recuperació de l’històric Partit marxista-leninista a les comarques vallesanes. Tot i la presentació pública del passat dissabte, ja portem uns mesos organitzant-nos, debatent i participant del conjunt del Partit.

Al debat posterior a l’excel·lent pel·lícula, es va arribar a interessants conclusions amb els assistents: la necessitat d’organitzar-se col·lectivament i augmentar el nivell de consciència entre el poble treballador, la lluita contra les crisis capitalistes que han d’arribar i s’albiren a l’horitzó, ja que a cada crisi, el capital ens agredeix més i més per tal de reconquerir la seva taxa de benefici; la necessitat de combinar teoria i pràctica i no estar, per tant allunyat de les masses i dels moviments sinó ser referent i dotar de contingut de classe a les mobilitzacions populars…I sobretot, va planar per la sala la satisfacció de tornar a retrobar un Partit que parli en nom de, amb, des de i per la classe obrera en un discurs de classe (marxista-leninista).

Els militants del PCPC del Vallès Occidental i Oriental participen des de fa mesos en diferents lluites obreres i populars, estem organitzats sindical i políticament a diferents entitats (sindicals, moviments populars) i situem, de forma col·lectiva, propostes per alliberar-nos socialment com a classe. Uns Vallesos que pateixen atur crònic, “accidents laborals” (assassinats patronals), precarietat, misèria, desnonaments, privatitzacions, serveis bàsics cars i degradats, acomiadaments massius injustificats, treballs per hores, talls de subministres, desastres mediambientals…necessiten un arma que lluiti contra l’explotació i l’opressió que ens sotmet aquest sistema corrupte per naturalesa i decrèpit per convicció, que només ens pot oferir misèria i penúries als treballadors i treballadores. Necessitem un Partit que organitzi la Revolució socialista i enviï el capitalisme al museu d’antiguitats, secció “mai més”.

Aquesta jornada ha suposat un nou impuls a la nostra activitat política. La nostra cèl·lula, així mateix, va acordar la participació a les plataformes locals contra la “Llei Aragonès” com la de Granollers, regressiva llei que permet la privatització de 250 serveis públics; llei emanada de la UE i en procés d’aprovació pel Parlament de Catalunya, i està en procés d’impulsar moviments similars per diferents vil·les de les nostres comarques.

Se’n va fer ressò de la nostra activitat els diaris 9Nou i Som Granollers, així com ens realitzaran una entrevista des de Ràdio Granollers.

ORGANITZA’T I LLUITA AMB EL PCPC I LA J-PCPC!

PCPC