En suport de la lluita obrera de ESMASA i Coca-Cola

En suport de la lluita obrera de ESMASA i Coca-Cola

Des del Partit Comunista del Poble de Catalunya volem mostrar el nostre més rotund suport a la lluita exemplar de les treballadores i treballadors d’escombraries d’Alcorcón (ESMASA), de la factoria de Coca-cola a Fuenlabrada i de la resta de l’Estat.

Des de fa temps, a causa de la crisi estructural del capitalisme i de la seva cursa agònica per augmentar la seva taxa decreixent de guany, aquest sistema senil no té més resposta que la repressió i la criminalització sistemàtica del moviment obrer i popular. Això es tradueix en una guerra general contra la classe obrera, materialitzada en les reformes laborals i les diverses retallades en sanitat, pensions, educació…

Però si alguna cosa hem après és que la unitat i la lluita fa que aquests objectius que veiem inabastables no ho siguin tant. Exemples, com ara els de Gamonal i la lluita per la sanitat a Madrid, no ens falten. Per això,cridem a tota la classe obrera a donar suport a les lluites dels treballadors i treballadores de ESMASA, Coca-Cola, PANRICO, etc.

Per la no privatització del reciclatge de vidre i el compliment dels acords adoptats per la corporació municipal, per la paralització dels ERE i per la llibertat sense càrrecs dels detinguts.

Visca la lluita dels treballadors de ESMASA i Coca-cola!

Visca la lluita de la classe obrera!

Partit Comunista del Poble de Catalunya