En homenatge als darrers lluitadors antifeixistes afusellats per el règim franquista

En homenatge als darrers lluitadors antifeixistes afusellats per el règim franquista

l Partit Comunista del Poble de Catalunya recorda, en la seva Conferència Nacional sobre la qüestió nacional i el procés sobiranista celebrada a Santa Coloma de Gramenet el 27 de setembre de 2014,  el 39 aniversari de l’afusellament de tres militants antifeixistes del FRAP i de dos d’ETA (p-m).

El règim feixista preparava la seva sortida democràtica-burgesa, i ho feia vessant la sang de cinc revolucionaris.

Han passat 39 anys de l’afusellament dels militants del Front Revolucionari Antifeixista i Patriota  José Humberto Baena, José Luis Sánchez Bravo, Ramón García Sanz i dels militants d’Euskadi ta Askatasuna Juan Paredes Manot (Txiki) i Ángel Otaegui.

El Partit Comunista del Poble de Catalunya els recorda i els homenatja. Avui, en el marc de la crisi estructural del capitalisme, en plena recomposició del capitalisme espanyol en el que anomenem segona transició, davant l’ascens del feixisme a Europa i l’accentuada tendència a la reacció dels estats burgesos, la classe obrera i el conjunt de pobles del món ens situem davant la barbàrie de l’imperialisme amb el deure de combatre’l i construir el Socialisme-comunisme.

Recordar als màrtirs és un deure dels i les revolucionàries.

Partit Comunista del Poble de Catalunya
Santa Coloma de Gramenet, 27 de setembre de 2014