Els treballadors i treballadores podrem votar comunista!

Els treballadors i treballadores podrem votar comunista!

LA PAPERETA DEL PCPC SERÀ PRESENT A LES 4 PROVÍNCIES CATALANES.

El PCPC ha presentat al llarg d’aquests dies molts més avals d’electors dels que exigia la reaccionària normativa electoral, per la qual s’exigeix milers d’avals (firmes) de possibles votants que acceptin que els partits sense representació parlamentària es puguin presentar.

Una llei feta a mida del poder i de la seva visió restrictiva de la democràcia. Una normativa totalment reaccionària feta per evitar la visibilitat dels partits que s’oposen al sistema, per impedir -encara més- la nostra presència als mitjans de masses, als carrers, a les cartelleres, a les xarxes socials, als col·legis electorals, etc. Una norma que fins i tot ens privava de mitjans tècnics per aconseguir els avals i donava tan sols 15 dies per fer-ho i presentar-les.

Gràcies a l’esforç del conjunt d’organitzacions del PCPC i la Joventut del PCPC als quatre territoris catalans, s’ha aconseguit no només el suport de milers i milers de catalans a que el Partit sigui present a les properes eleccions generals, sinó els principals objectius planificats:

-La denúncia constant al poble de les retallades en drets i llibertats cíviques i polítiques, com aquesta normativa, que estem patint el conjunt dels treballadors i treballadores.

-Hem donat a conèixer el nostre Partit i la Joventut del mateix, explicant i portant la nostra política, el nostre projecte i posicionaments als treballadors i treballadores i al jovent.

Gràcies a tots i totes que ens heu donat suport per les xarxes, a aquells i aquelles simpatitzants que ens heu ajudat a recollir avals; a aquells incansables i imprescindibles que ens heu fet confiança i decidit donar un pas endavant i organitzar-vos amb nosaltres. I també, per suposat, a totes les noves persones interessades en conèixer més a fons el PCPC i la J-PCPC: molt aviat ens reunirem amb tots i totes!

Barcelona, 25-03-2019

Partit Comunista del Poble de Catalunya