Els pobles han de donar l’esquena als gestors del capitalisme

Els pobles han de donar l’esquena als gestors del capitalisme

Comunicat conjunt del PCPE i del KKE

La visita del president d’Espanya, Mariano Rajoy, a Grècia per donar suport al partit Nova Democràcia, es produeix després d’una expressió de suport similar a SYRIZA realitzada per PODEM i Esquerra Unida.

Les forces del nou bipartidisme a Grècia tracten de presentar als seus “aliats” espanyols al poble grec i captar el vot dels treballadors en nom de l’anomenat “Front del Sud”. L’objectiu, tant dels gestors de “dreta” com dels gestors d'”esquerra”, no és més que el desenvolupament de la rendibilitat del capital i l’augment de les il·lusions sobre que la Unió Europea i el capitalisme poden arribar a ser “viables” per als treballadors.

El KKE i el PCPE condemnen l’intent internacional d’enganyar els pobles que han muntat ND i SYRIZA amb el suport dels seus aliats espanyols i criden als treballadors a donar l’esquena a tots els gestors del capitalisme que utilitzen tots els mitjans disponibles per captar el vot del poble i implementar una dura política antipopular.

La resposta que respon als interessos del poble espanyol i del poble grec és un PCPE fort, una KKE fort i un moviment obrer i popular fort.

 

14 de gener de 2015
Partit Comunista dels Pobles d’Espanya (PCPE)
Partit Comunista de Grècia (KKE)