Els cinc ja són lliures, la lluita els ha fet tornar

Els cinc ja són lliures, la lluita els ha fet tornar

El Comitè Executiu del PCPE saluda l’èxit de la Revolució cubana en aconseguir, al dia d’avui, la completa alliberament dels Cinc Herois detinguts injustament, i sotmesos a condicions carceràries que vulneraven els més elementals Drets Humans, durant més de setze anys a les presons dels EUA. S’aconsegueix així l’objectiu pel qual la Revolució cubana, i tot el moviment internacional de solidaritat que es va generar amb aquesta causa, va lluitar des del primer dia sense descans.

L’alliberament dels Cinc és motiu de gran alegria i satisfacció per al Partit Comunista dels Pobles d’Espanya, que sempre ha tingut confiança en la victòria d’aquesta justa causa.

A partir d’aquest moment es creen noves condicions per a les relacions entre Cuba i EEUU. El PCPE exigeix l’immediat i incondicional aixecament del criminal bloqueig imposat per l’imperialisme nord-americà.

El CE del PCPE desitja els majors èxits a la Revolució cubana en les noves condicions que es generen a partir d’avui, i que han de permetre un millor desenvolupament del procés de la
construcció del socialisme a Cuba.

 

Comitè Executiu
Partit Comunista dels Pobles d’Espanya
Barcelona, 17 de desembre de 2014