El PCPC inicia la campanya “Pa per Panrico!”

El PCPC inicia la campanya “Pa per Panrico!”


Pots veure el dia a dia de la campanya a pcpc.cat/pa-per-panrico

El Comitè Central del Partit Comunista del Poble de Catalunya ha aprovat les línies generals d’una campanya intensiva de solidaritat amb els treballadors i les treballadores de Panrico, que després de sis mesos de vaga, necessiten amb urgència tota la solidaritat material possible, així com el màxim de suports possibles.

Després de diverses maniobres dilatòries de la patronal i la Generalitat, amb la complicitat de les cúpules dels sindicats majoritaris, el conflicte de Panrico entra ens uns moments d’especial cruesa per als heroics companys de Panrico. Després de l’ajornament del judici a l’Audiència Nacional del passat 20 de març, ara cal esperar al 6 de maig i a la sentència que es farà pública a finals de maig.

Els companys i companyes necessiten de tota la solidaritat per aguantar aquests quasi dos mesos que resten fins a la sentència de l’Audiència Nacional sobre la il·legalitat de l’ERO plantejat per Panrico.

Per això el PCPC ha decidit iniciar una campanya de recollida d’aliments i diners per als companys en lluita.

Aquesta és la vaga més llarga des de la restauració de la monarquia. Son un exemple per al conjunt de la classe obrera de Catalunya i de la resta de l’Estat.

LA LLUITA DE PANRICO ÉS LA DE TOTA LA CLASSE OBRERA!

NI ACOMIADAMENTS NI REDUCCIÓ SALARIAL!

CAIXA DE RESISTÈNCIA ES55 2100 3161 3822 0009 4458