El PCPC i la J-PCPC inicia campanya d’extensió al Vallès Occidental i Vallès Oriental

El PCPC i la J-PCPC inicia campanya d’extensió al Vallès Occidental i Vallès Oriental

Treballadors i treballadores, pensionistes, joves treballadors en precari, autònoms…hem decidit fer un pas endavant i organitzar-nos políticament amb el Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPCP) i la Seva Joventut (J-PCPC) a les comarques del Vallès Occidental i Vallès Oriental per tal d’organitzar la futura revolució socialista.

N’estem farts i fartes d’explotació, misèria i precarietat. Alguns coneixem el nostre horari setmanal a una empresa de repartiment de menjar ràpid, amb apetitosos beneficis que no veiem els “currelas” tot sigui dit, d’un dia per l’altre, quan ens truca l’encarregat per telèfon un diumenge i ens diu l’horari…a partir de dilluns. Pot ser que treballi de matí, tarda o barrejat. No ho sé. El que sé és que no puc tenir un mínim de control i planificació de la meva vida. Ni a la immediata. Segur que 6 dies a la setmana, cap de setmana inclòs, per un sou de misèria.

N’estem fartes de temporalitat, de talls de gas i llum, n’estem fins els nassos de no saber si ens renovaran al setembre el contracte i quasi ni ens paguin si ens acomiaden per després tornar a treballar en precari, encadenant contracte rere contracte. I també que cap partit polític dels que surten per la TV es preocupi de la realitat dels treballadors i treballadores del país. De fet, cap partit dels que surten per la TV es dirigeix a les persones treballadores.

N’estem tips de pagar de la nostra butxaca l’assegurança de la furgoneta. De pagar la mateixa furgoneta. De pagar les reparacions del cotxe. I el manteniment, i l’ITV, i l’impost de circulació i les multes de trànsit. I les assegurances de la mercaderia. I el material de l’empresa (si, l’hem de pagar de la nostra butxaca). I treballar 12 hores al dia, 6 dies a la setmana repartint a tort i dret per tal de cobrar 1500 euros bruts al mes a 90 dies vista (cobrem 3 mesos després de feta la feina), pagar l’IVA, els autònoms, fer la renda…perquè l’empresa que em contracta m’obliga a fer-me autònom i assumir els costos de la meva feina, tot i ser depenent de l’empresa. Treballo per una gran empresa com autònom depenent, però en realitat, estic contractat per la subcontracta de la subcontracta de la subcontracta. Així fan els calers.

N’estem fins al monyo que ens robin la nostra pensió. Ja me la van robar mentre cotitzava. Ara de pensionista ens segueixen robant i ens seguiran robant si no li posem remei. Ens hem de conscienciar per les pensions passades, presents i futures, participar dels moviments populars i organitzar-nos en un partit que defensi la propietat pública de tota la banca i els sectors estratègics per tal que el Capital no pugui seguir acumulant guanys transvasant diners de tots i totes a les seves butxaques. Les pensions són de la classe obrera, son treball obrer convertit en plusvàlua!

Som treballadors i treballadores organitzant-nos per un futur socialista, provinents tots nosaltres de diferents moviments: dels moviments populars, del moviment obrer, del moviment antiimperialista…que hem donat un pas més enllà i hem decidit lluitar i participar per transformar la realitat.

Vine, lluita, organitza’t amb el PCPC i la Joventut del PCPC.

Partit Comunista del Poble de Catalunya

Gener de 2019