El PCPC de Sta. Coloma saluda la “III Marxa per una Catalunya sense atur”

El PCPC de Sta. Coloma saluda la “III Marxa per una Catalunya sense atur”

En el marc de les reunions que s’estan celebrant aquests dies al voltant de la III Marxa Per una Catalunya sense atur, pobresa i desigualtat i als propers actes convocats, el PCPC de Santa Coloma saluda aquestes jornades al seu pas pel nostre municipi però en cap cas dóna suport al Fòrum per qüestions de fons difícils d’assumir al nostre parer.

Diverses qüestions com la ILP de dació en pagament, Rendes de Garantia de Ciutadania i Pobresa Energètica entre d’altres, es plantegen des d’un prisma inacceptable d’engrunes al poble treballador i que desplaça el focus d’atenció i l’arrel del problema del capitalisme a una simple qüestió d’eficiència gestora d’un partit o un altre.

Els comunistes no volem caritat ni viure de renda, volem treball, i per això exigim la creació d’un pla públic d’ocupació, que garanteixi un salari digne i la cotització a la seguretat social, alhora que, mentre l’Estat no pugui garantir el dret al treball, prestació indefinida d’atur.

El capitalisme res canviarà sota la gestió de les polítiques reformistes, senzillament guanyarà un petit temps que ja no té en la història per donar continuïtat a la barbàrie. Només els treballadors amb la seva lluita ho poden frenar organitzant-se i combatent en els sindicats de classe i en les organitzacions de base com els Comitès d’Unitat Obrera (CUO).

Així doncs, el PCPC de Sta. Coloma es solidaritza amb els treballadors en atur i anima a aquest tipus d’iniciatives reivindicatives, però sempre assenyalant una major profunditat en els seus objectius, ja que mesures a mig camí només portaran més frustració als que patim l’explotació capitalista .

Per la nacionalització dels sectors estratègics!
Pel Poder Obrer i el Socialisme-Comunisme!

Partit Comunista del Poble de Catalunya – Sta. Coloma de Gramenet