El PCPC concorrerà a la propera convocatòria electoral municipal del 28 de maig

El PCPC concorrerà a la propera convocatòria electoral municipal del 28 de maig

El PCPC concorrerà a la propera convocatòria electoral municipal del 28 de maig del 2023, presentant el major nombre de candidatures al seu abast.

El PCPC presentarà candidatures pròpies del Partit, i també participarà en totes aquelles propostes unitàries en aliança amb els diferents col·lectius del poble treballador que estan en lluita pels seus drets, i amb els qui pateixen de manera cada cop més agressiva i violenta els efectes de la crisi capitalista.

El PCPC cerca així possibilitar en aquesta convocatòria electoral un espai de treball al servei d’aquestes lluites i com a altaveu de les mateixes. El PCPC enfronta aquesta convocatòria política amb un plantejament a l’ofensiva, i com una ocasió més de lluita pels nostres drets, sense generar cap mena de falsa il·lusió electoralista sobre el treball polític limitat a les institucions i reformes dins del sistema capitalista.

Una opció política que se situa davant del bloc oligàrquic-burgès, per lluitar contra la carestia de la vida, l’auge del feixisme, la violència masclista i altres agressions contra el poble, l’objectiu del qual no és cap altre que mantenir aquest sistema d’explotació i opressió a costa de les nostres vides.

Per això el Partit, el seu Comitè Central, fa aquesta crida a la classe treballadora i als sectors populars a donar suport a les candidatures del PCPC, i si escau a formar-ne part, amb la finalitat de reforçar la presència comunista en aquesta important batalla política.

PREN PARTIT!

LA TEVA LLUITA DECIDEIX!

Partit Comunista del Poble de Catalunya