El PCPC a l’ofensiva per explicar el programa comunista al conjunt dels treballadors i treballadores

El PCPC a l’ofensiva per explicar el programa comunista al conjunt dels treballadors i treballadores

Durant aquests primers mesos del 2019, el Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) conjuntament amb la seva Joventut (J-PCPC), estem realitzant un enorme esforç polític per tal de portar el nostre programa arreu de Catalunya.

Fruit d’aquest intens treball, podem afirmar que el Partit cada cop està més arrelat; que de nou els comunistes som presents, i que cada cop més treballadors i treballadores són capaços d’apartar els estigmes que 40 anys de feixisme i 40 de falsa democràcia ens han col·locat a sobre i se’ns apropen.

El principal treball que havíem d’assolir els i les comunistes del PCPC cara a aquest llarg cicle electoral era el polític: nosaltres, com marxistes-leninistes, entenem que s’ha d’aprofitar qualsevol escletxa del sistema per difondre el missatge comunista, qualsevol altaveu per fer escoltar la veu de la classe obrera, i aquest període electoral no és una excepció.

Enfront les postures esquerranistes de negar la participació a les eleccions, nosaltres apostem per denunciar el caràcter d’aquestes i participar amb la intenció de visualitzar-nos i estendre el missatge que aquestes eleccions no solucionaran cap dels problemes estructurals que patim com a treballadors i treballadores. Nosaltres no prometem Ítaca; nosaltres afirmem que només amb mobilització, organització i Revolució hi hauran canvis. Només el socialisme i el comunisme ens portaran la Pau, el Benestar i la Justícia social.

El Partit i la Joventut, independentment dels errors comesos i del resultat de les eleccions on la burgesia escollirà els seus gestors, hem sortit reforçats d’aquests mesos. Hem crescut qualitativa i quantitativament; el creixement de les cèl·lules comunistes és un fet, i amb aquest creixement, també és més evident que el treball agitatiu creix. Nous quadres militants, pre-militants i simpatitzants s’incorporen al Vallès Oriental i Occidental (Sabadell, Rubí, Sant Feliu de Codines), la Garrotxa, al Bages, Lleida, Hospitalet, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma, Barcelona, Castelldefels i Badalona. Aquest creixement té especial rellevància, doncs els nostres militants i simpatitzants no es conformen amb pagar la quota i restar inactius: aquest és un Partit de lluita, on ens regim pel centralisme democràtic i el compromís revolucionari.

El PCPC i la Joventut, dintre de la nostra actual modèstia, seguim conformant la única alternativa històrica al Capitalisme, a l’explotació de l’home per l’home.

“Instrúyanse, porque necesitaremos de toda nuestra inteligencia;

Conmuévanse, porque necesitaremos todo nuestro entusiasmo;

Organícense, porque necesitaremos de toda nuestra fuerza”

Antonio Gramsci, L’Ordine Nuovo, any I, nº 1,

1r de Maig de 1919

ORGANITZEM-NOS I CONQUERIM EL FUTUR!

Àrea de Moviment Popular del PCPC

23-05-2019