EL 28 D’OCTUBRE, NO A LA PRIVATITZACIÓ DE LES PENSIONS

EL 28 D’OCTUBRE, NO A LA PRIVATITZACIÓ DE LES PENSIONS

Avui ens trobem davant d’una amenaça que posa en perill el benestar dels treballadores i treballadores del nostre país: la privatització de les pensions. Des del PCPC, rebutgem categòricament aquesta mesura impulsada pels interessos capitalistes que busquen enriquir-se a costa dels drets fonamentals de la ciutadania. La seguretat social i el sistema de pensions són conquestes històriques de la classe obrera, i no permetrem que es converteixin en un negoci per a uns quants.

La privatització de les pensions només portarà desigualtat i patiment per a les i els treballadors. La lluita per una jubilació digna és essencial per construir una societat justa i equitativa. En lloc de lliurar el nostre futur a mans de les entitats financeres, exigim un sistema de pensions públic que garanteixi una vida digna per a les nostres persones grans. El capitalisme no pot oferir una solució justa, i és per això que des del PCPC cridem a la mobilització, la unitat i la resistència per protegir els nostres drets i el llegat de lluita de generacions passades.

En aquest moment crític, és fonamental unir les nostres forces per aturar aquest atac a la classe treballadora. El PCPC continuarà combatent allà on calgui per garantir un futur digne per a totes i tots. Unim-nos en la defensa de les nostres pensions i en la lluita per un sistema que garanteixi els drets de la majoria social, no als beneficis d’uns quants. Per la defensa de les pensions públiques, el Partit Comunista del Poble de Catalunya crida l’acció i la resistència!

El 28 d’octubre totes i tots a Madrid, però abans i posterior a aquesta data totes i tots a organitzar des de la independència de classe la batalla contra el capital i els seus governs lacais.

No a la privatització de les pensions!

Comitè Executiu del PCPC