El 22 de setembre no et perdis la nova web del PCPE!

El 22 de setembre no et perdis la nova web del PCPE!

Aquest dilluns 22 de setembre al PCPE estem d’enhorabona: inaugurem la nova pàgina web, totalment restaurada. Amb una imatge renovada i més atractiva, amb noves seccions com la pàgina internacional, botiga online on adquirir els nostres productes (des de la premsa comunista a samarretes) o el nostre canal de televisió…

Però, sobretot, l’estrenem redoblant els nostres esforços a l’hora d’oferir anàlisis rigoroses sobre aquesta realitat que ens afecta com a treballadors i treballadores i que no veurem en cap altre lloc.

Des del PCPE ho diem clar: no som neutrals en la lluita de classes. El nostre compromís és amb la classe obrera i els sectors populars. I aquest compromís és el que reflectim en les nostres publicacions i, per descomptat, en la nova web.

Hi ha persones per a qui mantenir una pàgina web és la perfecta coartada per inhibir-se de la lluita al carrer, del treball diari amb la nostra classe, i, disfressats així de “militants” cibernètics, es converteixen en la pràctica en instruments útils de la desmobilització.

Per a la militància del PCPE les coses són molt diferents. La nova pàgina web no neix per fomentar la cibermilitancia, ho fa fruit de l’exigència que ens planteja la lluita diària colze a colze amb les treballadores i els treballadors.

Per a la militància marxista-leninista la premsa comunista no és el lloc per aparentar més del que s’és, sinó per demostrar el treball veritablement revolucionari que aquesta militància realitza cada dia en els nostres polígons industrials, en els nostres centres de treball o els nostres barris obrers i populars.

El nou web és una eina més per elevar la capacitat d’intervenció del PCPE i situar-nos a l’alçada que ens imposa el desenvolupament de la lluita de classes a Espanya i al món. Allà on hi hagi conflictes obrers, hi haurà la premsa comunista, no només per explicar, sinó sobretot com a eina per incidir en el desenvolupament d’aquesta lluita en benefici del conjunt de la classe obrera i els sectors populars. Per això estrenem nova web. Perquè no som neutrals, ¡volem la revolució socialista!