El 18 de Gener uneix-te a la vaga

El 18 de Gener uneix-te a la vaga

16114595_1378147482224549_3891300859791792047_n

TOTS I TOTES A LLUITAR PER UNA EDUCACIÓ AL SERVEI DELS TREBALLADORS I TREBALLADORES!

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) fa una crida a la classe treballadora, i a la població en general, a sumar-se i/o donar suport activament a la Jornada de Vaga d’enseyament convocada pel dia 18 de gener per sindicats i entitats educatives i socials.

El PCPC recolza sense embuts aquesta convocatòria davant les agressions constants i permanents dels Governs al servei del capital, tant nacional com europeu, que pressupost rere pressupost ofeguen els serveis públics, en aquest cas, l’Ensenyament.

El PCPC davant l’aprovació d’aquests nous pressupostos està convençut que només amb l’organització i la lluita podrem aconseguir:

– Revertir les retallades que pateix l’educació pública, que és l’educació dels fills de la classe treballadora, i exigir la desaparició dels concerts econòmics que rep l’educació de la classe dominant.

– Exigir no només un augment de contractació de personal docent i no docent, sino exigir també la convocatòria urgent d’oposicions al cos d’educació i acabar amb la pèrdua dels nostres drets laborals i la nostra llibertat de càtedra.

– Acabar amb la privatització d’aquest bé imprescindible, on no tenen cabuda els projectes educatius que provenen d’entitats i organitzacions privades, ja que darrere d’aquesta caritat s’amaga el seu interès real que és l’augment dels seus propis beneficis.

– Exigir un augment de la despesa econòmica per acabar amb la degradació de la infraestructura escolar (barracots, tancament de línies d’escoles, manteniment inexistent dels centres,…)

– Una escola catalana pública, científica, laica i de qualitat.

Cridem al conjunt de la classe treballadora a organitzar-se per assolir aquests primers eixos bàsics de lluita, prenent consciència que hem d’acumular forces per a lluitar per una societat on veritablement l’Educació serveixi al conjunt dels treballadors i treballadores: la societat socialista.

10:30h : Concentració a Plaça Sant Jaume des d’on es sortirem en manifestació fins al Parlament, de les 12:00h a les 14:00h.

16:00h: Assemblea de treballadors per a continuar organitzant la lluita.

Partit Comunista del Poble de Catalunya