Descarrega’t la papereta pel 9N!

Descarrega’t la papereta pel 9N!

PCPC 9N

El Partit Comunista del Poble de Catalunya, en el marc de la Conferència Nacional sobre la qüestió nacional i l’anomenat procés sobiranista, pren posició davant la consulta convocada pel proper 9 de novembre per la majoria de forces polítiques del Parlament català.

Cridem al conjunt de treballadors i treballadores de Catalunya a no deixar-se enganyar pels nacionalismes espanyol i català. Només existeix una classe obrera internacional i la classe obrera catalana només trobarà llibertat i sobirania en el Socialisme i exercint l’internacionalisme proletari per fer del capitalisme història.

El PCPC, davant la doble pregunta acordada i en general davant tot el procés definit com a sobiranista, considera que tot el ‘procés’ està en funció dels interessos de la burgesia catalana per tal de fer participar a Catalunya en el pol imperialista europeu i a l’OTAN. La classe obrera catalana no té res a guanyar sota el projecte de la burgesia i l’imperialisme, i per tant cridem a exercir el vot en clau de protesta introduint la següent papereta, que comptabilitza com un vot nul, davant de la propera consulta. Ja pots descarregar-te la pepereta pel 9N de la pàgina pcpc.cat/papereta-9n.