Denúncia del PCPC-Santa Coloma davant del boicot de “Gramenet 150”

Denúncia del PCPC-Santa Coloma davant del boicot de “Gramenet 150”

Des del Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) denunciem la censura política i el boicot continu a què sotmeten al partit que representa els interessos dels i les treballadores de Sta. Coloma per part de la cadena local “Gramenet150” en la seva reiterada negativa a la nostra petició per formar part en els debats.

Queda clar una vegada més la lògica dels mitjans burgesos: visibilitzar i propagar falsos debats buits i estèrils que no representen cap tipus de canvi ni de ruptura real amb el sistema; silenciant, al seu torn, les veus que proposen la confrontació al poder mitjançant la unitat i l’organització de la classe obrera.

Així mateix, assenyalem la hipocresia dels diferents partits que sí que van ser convidats al debat i no van tenir la dignitat de reclamar la seva tan gastada “pluralitat” en no denunciar la manca d’altres forces polítiques que també representen als veïns i veïnes del municipi.

Aquestes actuacions dels portaveus del capital ens donen la raó una vegada més a l’assenyalar que des dels mitjans de comunicació convencionals mai s’atorgaran espais de debats, ni de combat ideològic real. Al contrari, s’utilitzen per embrutir, despistar i manipular a les masses inserint-les en un joc de propaganda, sempre manipulat, amb l’únic objectiu d’allunyar la classe obrera i altres capes populars de les seves posicions revolucionàries.

D’altra banda, als comunistes no ens treu la son que l’oligarquia parasitària no ens ofereixi micròfons, ni pàgines; ja que sabem que la construcció d’una nova societat sense classes socials vindrà des dels carrers, en les lluites organitzades dels milers de treballadors i treballadores que diàriament pateixen l’explotació i el robatori d’aquesta sagnant dictadura capitalista, i mai des de les tertúlies televisives.

Llibertat d’expressió, per a què? per a qui?

 

Cèl·lula Santa Coloma de Gramenet
Partit Comunista del Poble de Catalunya