DAVANT LA REPRESSIÓ ANTICOMUNISTA DEL GOVERN ALEMANY

DAVANT LA REPRESSIÓ ANTICOMUNISTA DEL GOVERN ALEMANY

Les accions empreses per la Comissió Federal per criminalitzar el DKP (Partit Comunista Alemany) impedint la seva participació en les eleccions federals del mes de setembre, tenen trets vinculants amb la persecució que pateixen els comunistes en diversos països de l’actual Europa. Aquesta Europa, imperialista i aferrada a l’OTAN, immersa en un canvi de model productiu que llançarà a milions de ciutadans i ciutadanes en braços de la misèria, s’acarnissa contra els lluitadors per una societat més justa.

El Pla de Recuperació per a Europa “elaborat per l’eurocambra” és l’avantsala d’una societat on els rics seran cada vegada més rics i els pobres cada vegada més i més pobres. L’Estat Burgès Alemany se suma als països europeus on el comunisme és il·legal: Txèquia, Polònia, Ucraïna, Lituània, Geòrgia, Letònia i Eslovàquia. Els arguments per reprimir la lluita per la justícia social seran sofisticats, violents o criminals depenent de la legitimitat que pretenguin representar en un context de crisi sanitària i econòmica sense precedents on la societat capitalista es dirigeix inexorable cap el col·lapse.

La burgesia mostra sense pudor les seves receptes de caràcter reaccionari i repressiu contra la classe obrera mentre incuba l’ou de la serp. Les demostracions de violència del feixisme en accions racistes o xenòfobes pretenen provocar el terror i alienar les masses al model d’explotació burgès. En aquest context hem de implementar els instruments necessaris per a l’organització i la unitat d’acció dels pàries de la terra.

En l’aldea global Europea els Estats nació conformen els parlaments basant-se en la “democràcia burgesa”, una fórmula participativa molt qüestionable on els mitjans de comunicació de masses en mans de l’oligarquia són determinants per a l’obtenció del poder de l’Estat, que es contitueix amb els seus instruments al servei de la classe dominant. Aquesta és la realitat, malgrat els brams ofesos dels oportunistes, que es reclamen d’esquerres i que són només titelles, lacais del sistema explotador.

No podem defallir en la tasca de construir el Poder Popular per combatre les injustícies d’un sistema depredador que acabarà amb la humanitat. És més necessari que mai l’internacionalisme proletari. La nostra fraternal solidaritat amb els camarades alemanys en aquestes hores tan difícils.

El Comitè Executiu de l’PCPC en nom del seu Comitè Central ens solidaritzem amb els camarades de l’DKP en aquest moment de persecució i repressió que pateixen per l’Estat Burgués, exercint, d’aquesta manera, el nostre internacionalisme proletari al lloc de l’combat que ens indiquin.

VISCA EL INTERNACIONALISME PROLETARI!

VISCA EL PARTIT COMUNISTA ALEMANY!

VENCEREM!