Davant la negativa del Govern en funcions de retornar els drets als treballladors públics

Davant la negativa del Govern en funcions de retornar els drets als treballladors públics

Els i les Comunistes declarem què és necessari implicar al conjunt de treballadors públics i la societat civil en aquest conflicte, ja que aquests atacs no només suposen un retrocés de drets dels professionals, també és una pèrdua de la qualitat dels serveis públics a Catalunya.

Donat de la importància del sector, en clau de present i futur, cal que els treballadors i els representants sindicals es mantinguin ferms i no acceptin res que no sigui la recuperació del conjunt de drets arrabassats des de 2012. Fem una crida a la implicació en la lluita contra els processos externalitzadors, la destrucció de llocs de treballs i la demanda a què tornin a convocar-se oposicions als tres àmbits per cobrir la demanda laboral i social.

Tenim la ferma convicció que sectors com la Sanitat, l’educació, o l’Administració pública s’han de defensar a ultrança i que han de ser públics, de qualitat i al servei de la classe obrera i els sectors populars de Catalunya.

La Mesa negociadora està encallada, i els sindicats necessiten el suport que serveixi per imposar la voluntat dels i les treballadores.

Per totes aquestes raons demanem que els empleats públics es posin en contacte amb el Partit amb l’objectiu d’organitzar una lluita que només es plegui a la defensa i conquesta dels seus drets.