Davant la detenció del company Oriol Corral

Davant la detenció del company Oriol Corral

Des de la cèl·lula de Santa Coloma volem mostrar tot el nostre suport i solidaritat amb el company i veí Oriol Corral, i de tots els altres implicats.

Tots ells acusats per haver participat en l’ocupació del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a l’abril de 2013, en la qual també es demana per la fiscalia d’11 a 14 anys de presó per a cadascun per defensar l’educació pública. Això és un seriós atemptat contra la llibertat i els drets del poble treballador, i una agressió plenament feixista aplicada en aquest cas pel govern del PP.

Avui, en plena crisi estructural del sistema capitalista, qualsevol indici de resistència i lluita contra les polítiques antiobreres del govern de torn és motiu de repressió desmesurada. No és la primera ni serà l’última víctima d’aquests procediments totalitaris, mesures que formen part i que s’endureixen a mida que la classe obrera i altres capes populars prenen consciència de la seu poder organitzant-se en plataformes per defensar-se dels atacs de la patronal.

Les justes lluites mai s’abandonen, per això animem al conjunt de la comunitat educativa a seguir en el combat per una educació pública al servei de la classe treballadora. A lluitar per un nou paradigma on l’educació sigui un dret i no un privilegi d’uns pocs. A unir-se en un front ampli combatiu per destruir d’arrel el problema real d’aquests atacs, el capitalisme.

No hi ha solució als nostres interessos dins del seu sistema d’explotació. Avui és més necessari que mai la unitat i la lluita de tots els treballadors i treballadores organitzats per destruir-ho i construir sobre els seus fonaments un món nou, una nova societat sense classes.

Sobreseïment per tot els encausats en aquest judici!
Anul·lació de condemnes injustes!
Fora els tribunals feixistes!

PCPC- Santa Coloma de Gramenet