Davant de l’ERO a Euroterminal Telecom

Davant de l’ERO a Euroterminal Telecom

L’empresa Euroterminal, ubicada a l’Hospitalet de Llobregat, ha presentat un ERO per tancament deixant 106 persones sense el seu lloc de treball.

L’any 2010 va ser adjudicatària del concurs de licitació de serveis com a únic Centre de Reparació Oficial d’Espanya sota el paraigua d’Orange. Després, l’empresa Anovo (competència d’Orange), inicià una cursa de compra d’accions, reestructuracions i moviments per fer l’empresa “més rentable” (o per obtenir més beneficis de la seva compra). Entre els anys 2013 i 2014 es van reduir els llocs de treball de més de 200 als 106 actuals, substituint el personal de l’empresa pel d’ETT’s i traslladant els serveis més rentables a Anovo Madrid.

L’ERO actual es presenta per “causes econòmiques i de productivitat” quan la realitat és que han desarticulat tota l’estructura de l’empresa per obtenir beneficis d’aquests moviments sense tenir en compte la productivitat i els llocs de treball.

Els treballadors i les treballadores d’Euroterminal convoquen el proper dimecres 4 de febrer a les 11h a l’Arc de Triomf de Barcelona per marxar cap al Parlament de Catalunya i concentrar-se allà en defensa dels seus llocs de treball.

Des del Partit Comunista del Poble de Catalunya ens solidaritzem amb la seva lluita, que és la de tota la classe obrera per defensar els nostres drets.

Amb el nostre lloc de treball no es juga!
Les nostres vides no són fitxes d’un casino!
Tot per a la classe obrera!

Comitè Executiu
Partit Comunista del Poble de Catalunya
3 de febrer de 2015