Crònica manifestació per les pensions a Barcelona

Crònica manifestació per les pensions a Barcelona

 

El passat dissabte 17 de març els i les pensionistes vam sortir al carrer per defensar les nostres pensions. Defensant unes pensions públiques i dignes.

La convocatòria, que va ser a diferents ciutats de Catalunya, on la més nombrosa va ser la de Barcelona, va omplir tots els carres des de Pl. Urquinaona fins a la Delegació de Govern al c. Mallorca.

Una gran mobilització a causa de la gran quantitat de persones que donen suport a la justa lluita dels pensionistes. Una lluita que es de tots, no sols estaven els/les pensionistes, també els joves i els infants, futurs pensionistes, per defensar els nostres drets i per aconseguir que l’Estat no desmantelli l’actual sistema de Pensions Púbiques. Tots cridant diferents eslògans denunciant les pensions de misèria que estan cobrant molts jubilats i que la pujada del 0.25% es un robatori.

El bloc conformat pel PCPC i la seva Joventut vam anar amb la nostra pancarta exigint unes pensions dignes dels pressupostos generals de l’Estat. No vam baixar ni un sol moment les nostres banderes vermelles, tal com en un primer moment ens van exigir des de la Marea. Al contrari, les nostres banderes representen a la classe obrera, i ningú ens obligarà a baixar-les en manifestacions en què els treballadors i treballadores estiguin en peu de lluita. Així de clar va quedar quan desenes de manifestants aliens al Partit es van unir al nostre bloc cantant les nostres consignes i portant les nostres banderes. Sent a mig recorregut un bloc homogeni de centenars de persones amb el puny en alt exigint la vaga general.

La manifestació va ser un èxit total. La consciència obrera es desperta en aquestes mobilitzacions. Per això des del PCPC sempre sortirem al carrer a lluitar al costat dels treballadors i altres capes populars, per destruir aquest sistema d’explotació capitalista i construir la unitat de la classe obrera fins a aconseguir la seva emancipació, fins a construir el socialisme-comunisme.

VISCA VISCA LA LLUITA DE LA CLASE TREBALLADORA
VISCA VISCA LA LLUITA DELS PENSIONISTES
ES HORA DE LLUITAR PEL SISTEMA PÚBLIC DE PENSIONS DIGNES PEL POBLE TREBALLADOR
ENDAVANT EL FRONT OBRER I POPULAR AL SOCIALISME

Partit Comunista del Poble de Catalunya