Crònica del 1r de Maig a Lleida.‏

IMG_20150501_124145 IMG_20150501_121721

 

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC-Ponent) s´ha manifestat al 1r de Maig pels carrers de Lleida participant de la marxa alternativa i  denunciant la precarietat i l’explotació laboral que pateix la classe obrera per part del sistema d’explotació capitalista.

A les Terres de Lleida existeixen prop de 40 mil aturats (12 mil dels quals corresponen a la capital). Cal destacar que els sindicats oficials s’han manifestat a Tàrrega per ” solidaritzar-se ” amb els treballadors d’Indox que estant patint un ERE. Malauradament aquests treballadors se´ls està portant- per part de les institucions i sindicats oficials – a un nivell de mobilització que reclama un ” soci capitalista inversor ” que “salvi a l´empresa”. Cal dir que sols la classe obrera pot ser salvada per ella mateixa i no pas pel nostre enemic de classe.

Igualment cal destacar la participació de treballadors/es immigrants de la fruita per denunciar l’explotació laboral i els sous de misèria als camps de les Terres de Ponent. El PCPC ha corejat lemes en favor de la unitat dels treballadors, el caràcter criminal del sistema capitalisme i les seves institucions (UE, Euro, OTAN) i de la necessitat del socialisme per aconseguir la plena emancipació de la classe obrera.
PCPC-Ponent