Crònica de les jornades antifeixistes de Santa Coloma de Gramenet

Crònica de les jornades antifeixistes de Santa Coloma de Gramenet

Fa 15 anys es va crear a la nostra ciutat la Comissió antifeixista 27 de gener, amb l’objectiu de recordar l’entrada de les tropes feixistes a Santa Coloma i perquè el poble no oblidi la repressió ni els crims del feixisme.

Amb el títol PROU IMPUNITAT FEIXISTA la “Comissió Antifeixista 27 de Gener” a celebrat una jornada d’actes antifeixistes els dies 26, 27 i 31 de gener del 2015. Un any més, s’ha volgut recordar una data simbòlica en la història del nostre poble: l’entrada de les tropes feixistes a la ciutat el 27 gener 1939. 

En aquestes jornades els comunistes del PCPC hem donat el nostre suport i participat en les activitats i mobilitzacions antifeixistes perquè avui necessitem més que mai la unitat contra el Feixisme i l’imperialisme, perquè una situació com en el 27 de gener de 1936 no es torni a repetir.

Denunciem les maniobres dretanes i reformistes que recolzen la impunitat dels assassins, basant-se en les lleis emanades de la mal anomenada ¨transició democràtica”, volem que els assassins feixistes paguin per les tortures i els crims comesos contra el poble.

Cal la unitat per lluitar contra les lleis reaccionàries del Govern del PP que només ajuden als bancs i a la burgesia, imposant a la classe obrera i als sectors populars lleis com són les reformes laborals per treure drets als treballadors, la llei de l’avortament que no van poder imposar i la llei Mordassa per poder reprimir i retallar la llibertat d’aquells que lluiten.

Fem fora dels nostres barris l’escòria feixista que també s’amaguen en nous partits polítics. Fem fora els sicaris del capitalisme!

Unitat per lluitar!
Unitat obrera i popular!

Cèl·lula Santa Coloma de Gramenet
Partit Comunista del Poble de Catalunya