Crònica de la manifestació contra la reforma de la llei de l’avortament

Crònica de la manifestació contra la reforma de la llei de l’avortament

El passat divendres 14 de febrer, els i les Joves Comunistes del Poble Català i el Partit Comunista del Poble de Catalunya vàrem participar a la manifestació per l’avortament lliure i gratuït a Barcelona. I vam fer tal i com ho fem sempre, en bloc delimitat per les banderes del Partit i de la Joventut, per a mostrar que només a partir de l’organització es poden aconseguir els objectius, i que el PCPC i els i les JCPC en són un clar exemple.

Durant el transcurs de la manifestació el bloc era força nodrit de militants comunistes i d’altres manifestants que s’uniren en observar la combativitat del bloc, ja que durant tota la manifestació es van cantar consignes com: “Sense dones no hi ha revolució”, “Si l’atac és de classe, el feminisme també és de classe”, “I així, i així, ni un pas enrere, lluita feminista, lluita obrera”.

La manifestació va finalitzar a la Plaça de la Catedral, on vàrem entrar cantant els nostres càntics a un plaça abarrotada de gent, però muda. Un company va dir unes paraules i ja després d’haver desconvocat el nostre bloc vàrem cantar la Internacional.