Crònica concentració consolat Turc

Crònica concentració consolat Turc

 img-20160915-wa0014_1474003681697    img-20160915-wa0013_1474003682075

Ahir dimecres 14 es va portar a terme amb èxit, la concentració de la Plataforma Unitària i Popular contra la Guerra i l’OTAN al consolat turc a Barcelona.

Desenes de persones van desafiar la pluja per mostrar el seu rebuig a les polítiques imperialistes de Turquia i, en general, de l’OTAN a Orient Mitjà, especialment al nord de Siria, on es vol crear un protectorat islamista “moderat” fidel a Ankara.

Amb crits com “OTAN NO, Bases fora!”, “No a la Guerra Imperialista!”, “Israel y Turquía apadrinan a los terroristas”, els concentrats reclamaren la solidaritat amb el poble sirià, iraquià i iemení. Els diferents parlaments i lectures d’octavetes, en format assembleari, recolzaren la lluita palestina, exigiren la retirada d’ Aràbia Saudita del Iemen, el desmantellament de les tropes islamofeixistes d’Orient Mitjà, la confiscació dels seus recursos, el dret de Siria, Iraq i Iemen a la seva sobirania i la sortida de Catalunya i l’Estat de l’OTAN, el tancament de les Bases Militars i l’entrada a l’organització dels Països no-Alineats.

També, es va reclamar a Ajuntaments, Govern autonòmic i Central que es posicionin rotunda i clarament contra la Guerra a Orient Mitjà i l’OTAN, així com al Consolat Turc que reclami al seu Govern la retirada de les tropes de Siria.

Des del PCPC, ens reafirmem en el nostre compromís de continuar col.laborant i impulsant per enfortir el necessari moviment antiimperialista a Catalunya, que generi consciència pel poble i generi solidaritat amb l’agredit.

La solidaritat internacionalista, la lluita contra la Guerra i l’OTAN, el desmantellament de les Bases Militars i la soberania dels pobles no es discuteixen!

Catalunya va dir NO a l’OTAN al 1986.
Catalunya ha de recuperar el camí abandonat pels titellaires oportunistes!

OTAN NO, BASES FORA!

Partit Comunista del Poble de Catalunya