Crònica concentració al Vendrell

Crònica concentració al Vendrell

El passat 20 de Gener, els i les camarades dels CJC-JCPC vam estar presents, junt altres companys i companyes d’altres organitzacions i del grup de suport als encausats, front els jutjats d’El Vendrell per a donar suport i mostrar la nostra solidaritat als i les 4 denunciades per part d’August Armengol, cap de llista de PxC a El Vendrell.

Tot és remunta al passat 23 d’Abril, on front el congrés fundacional de la coalició RESPETO formada per PxC, PxL (Partido por la Libertad) i España 2000 amb una clara ideologia feixista i xenòfoba, la plataforma UCFR Baix Penedès es va mobilitzar per a mostrar el seu rebuig envers aquest tipus de discursos que duen a la crispació en una societat ja de per si colpejada pels efectes de la crisi capitalista.

Davant la mobilització popular la tàctica elaborada per RESPETO, representat en August Armengol, ha estat una denúncia sense fonaments (ja que cap dels investigats va ser identificat), en un intent de criminalitzar tot el moviment antifeixista i pro drets humans de la zona.

Acusen de delicte d’odi a qui treballa per unes viles justes, respectuoses, integradores i lluny de qualsevol discriminació per sexe, procedència, orientació sexual etc. Mentre ells es dediquen a fracturar la classe treballadora amb discursos xenòfobs, posant en perill la convivència de les nostres viles.

Fora feixistes dels nostres carrers!

CJC- JCPC Baix Penedès