Crònica acte Tarragona

Crònica acte Tarragona

IMG_20151213_172517 (1)  IMG_20151213_173713 (1)

El PCPC va celebrar el diumenge dia 13, un acte polític a la ciutat de Tarragona immers en la campanya de les eleccions del 20 D. El local es va anar omplint de militants, simpatitzants i coneguts.

El primer a intervenir va ser Alberto Blazquez, militant del PCPC i candidat al congrés. Va fer les presentacions dels diferents ponents i va resumir el programa electoral del partit.

Tot seguit va intervenir Manu Segarra, militant i responsable local dels CJC- JCPC.

Va resumir la situació de la joventut d’extracció obrera i popular. Caracteritzada pels altíssims índexs d’atur juvenil superiors al 50%, i les enormes dificultats per accedir als estudis superiors que es troba el jovent, fruit de l’aprovació de lleis com la “LOMCE” o la futura aplicació del “3+2”.

En tercer lloc va intervenir José Estrada històric sindicalista i activista de la ciutat de Tarragona, candidat al senat com a independent. En la seva intervenció va remarcar la necessitat d’unió dels traballadors i a més de recuperar “l’orgull i l’exemple de ser comunista, oposat al to despectiu que els mitjans de comunicació li adjudiquen al terme”.

Per finalitzar va prendre la paraula Ferran Nieto, secretari general del PCPC. Va dedicar el seu discurs a parlar de  la necessitat d’enfortir el Partit Comunista i  fer un breu anàlisi de la situació internacional, caracteritzada per la barbàrie provocada per l’imperialisme dels EUA i la UE i el seu braç armat l’OTAN.
Després es va obrir un interessant debat i torn de preguntes.
Cèl·lula de Tarragona del PCPC