Crònica acte sobre les pensions a Amposta

Crònica acte sobre les pensions a Amposta

Com a membres actius de Marea Pensionista d’Amposta, els comunistes del PCPC ens sentim plenament satisfets del desenvolupament de l’acte, que organitzat per Marea pensionista d’Amposta, va tenir lloc el passat dia 4 d’abril a l’ajuntament per parlar sobre el futur de les pensions.

A la xerrada van assistir convidats per Marea, una delegació de la Federació Sindical Mundial (FSM) formada per dos companys, Justin kouka Laurent, Secretari General de Force Ouvriera-Unio Nationel de Sindicats i Zong Wendgoundi, Dirigent dels Pensionistes i Jubilats, tots dos de Burkina Faso (Àfrica). També va participar el company Quim Boix de Catalunya, President de la Federació de Pensionistes i Jubilats dintre de la FSM.

L’acte va discórrer de forma amena i camaraderil, ja que els assistents (unes 25 persones) van poder participar fent preguntes i demanant aclariments de tota mena. A més els companys de Burkina Faso es van poder esplaiar, donant-nos a conèixer la seva realitat tant en l’aspecte de les pensions com d’altres qüestions.

La conclusió del debat va ser, que les diferents problemàtiques que sofrim com a pensionistes i com a treballadors, arreu del món capitalista, són conseqüència de la perversió d’aquest sistema i que es fa necessari organitzar-nos i crear una alternativa al mateix. 

Marea pensionista d’Amposta va deixar clar així mateix, que governi qui governi continuarem defensant el Sistema Públic de Pensions.