Crònica acte 9 de Maig a Amposta

Crònica acte 9 de Maig a Amposta

El passat dia 9 de maig va tenir lloc a la ciutat d’Amposta, un acte per celebrar el dia de la victòria contra el Feixisme a la Gran Guerra Pàtria.

És molt important per als comunistes el gran treball i lluita que van portar a l’esquena amb molt poca ajuda dels “aliats” els pobles de la Unió Soviètica, així com els Partisans de tants i tants països d’Europa que estaven lluitant per la Llibertat i la Democràcia del poble.

Després de molts anys de sacrificis de 1941 fins a 1945. Amb més de 24 milions de ciutadans soviètics morts i més de 25 aldees i ciutats destruïdes no sols van aconseguir derrotar l’invasor nazi-feixista dins de les seves fronteres, sinó que van alliberar països sencers de mitja Europa, arribant a Berlín. Aquella història oblidada de la 2 Guerra Mundial que ja no es té present així com que el 80% de les baixes de soldats i oficials i de maquinària de guerra de l’Alemanya nazi fou gràcies a l’URSS.

A més a més de la lectura d’un breu manifest, es va passar un breu documental d’una entrevista a un veterà Soviètic i Heroi del Poble que va viure de primera mà entre altres; la Batalla de Stalingrad.

Cal tenir present el gran sacrifici de qui ens precedeix en la lluita pel Socialisme i Comunisme. Sols així podrem avançar en la creació d’una nova societat.

Per un 2018 de victòries!
La teva lluita decideix!

PCPC Cèl·lula d’Amposta