Crema de pancarta del PCPC A Lleida

Crema de pancarta del PCPC A Lleida

El Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) vol denunciar la crema d´una de les sis pancartes que vam col.locar al barri de Cap Pont (c/ Doctora de Castells) de la ciutat de Lleida. Fins ara no haviem dit res sobre les 3 pancartes arrencades  (al Clot de les Granotes, Plaça del Treball, Plaça Magnolies) pero posar foc a una pancarta provocant la crema del tronc de l’arbre ens sembla molt greu. És un salt qualitatiu dins de la campanya anticomunista permanent que patim. 

Ha estat un simpatitzant del PCPC que ens ha informat que aquest atemptat s’ha produït aquest matí. O sigui a plena llum del dia. El PCPC considera que l’utilització de foc és propi de grups reaccionaris ultradretans. Per un moment ens hem recordat del Ku Klux Klan i de les persones cremades vives a Veneçuela – fet silenciat pels mitjans del sistema – per l’acció de grups feixistes que reben els suport de l’imperialisme.

El PCPC ha fet en la darrera jornada de campanya l’enganxada dels darrers cartells i el repartiment d’octavetes al barri de Balàfia.

PCPC-Ponent