Concentració per la Pau, contra la Guerra i l’OTAN

Concentració per la Pau, contra la Guerra i l’OTAN

11031964_802756139836611_4488816280529073013_n

Davant la situació d’augment de les agressions imperialistes arreu del Planeta, especialment a Orient Mitjà, on els tambors de guerra de l’OTAN tornen a sonar amb força, el PCPC considera de vital importància que els treballadors i treballadores i el conjunt de les classes populars tornem a manifestar-nos massivament recolzant la convocatòria que fa la Plataforma Unitària i Popular contra la Guerra i l’OTAN, on el PCPC hi participa activament.

Aquesta convocatòria consistirà en una Concentració per la Pau, contra la Guerra i l’OTAN el proper dissabte dia 12 de Desembre a les 17h a Plaça Catalunya de Barcelona.

És de vital importància que mobilitzem el màxim nombre de persones i entitats sota les directrius antiimperialistes; que promoguem el discurs internacionalista; que recolzem les proclames de l’internacionalisme proletari; que lluïm la solidaritat envers els pobles en resistència contra l’imperialisme i que denunciem l’OTAN, la UE i l’imperialisme nord-americà com a promotors de la barbàrie capitalista a la seva màxima expressió: la Guerra com a instrument de saqueig i rapinya dels pobles.

No només això: a banda d’assegurar que la convocatòria sigui un èxit, hem de reforçar la presa de consciència dels treballadors i classes populars. Que prenguin com a seva la idea que hem de sortir de l’OTAN i la UE com a màxima expressió del nostre compromís militant internacionalista. Ben cert, la millor forma de solidaritzar-nos amb els pobles agredits per l’Imperi és denunciar-lo i deixar de formar part de la cadena imperialista.

El PCPC fa una crida a la militància, als contactes i amics del Partit a sortir al carrer el proper dia 12, a participar de forma activa de la Plataforma i a garantir la extensió tant sectorial com territorial de la mateixa així com la continuïtat de la mobilització contra la Guerra, l’OTAN i la UE.

Ens veiem el 12.

Àrea de Moviment Popular
PCPC