Concentració a LLeida en defensa del Servei Públic de Pensions

Concentració a LLeida en defensa del Servei Públic de Pensions

Aquest matí, el PCPC de Lleida hem estat en la concentració, en la Plaça de Sant Joan,  convocada per la defensa del servei de pensions públiques, denunciant l’atac per part del govern i de grans multinacionals interessades en obtenir grans beneficis a costa de la misèria de milers i milers de pensionistes. En l’acte s’han denunciat com governs de diferents partits, any rere any han provocat una situació d’indefensió, que provoca situacions difícils a moltes persones.

Avui s’ha fet la presentació pública de la Marea Pensionista a Lleida i han demanat que la mobilització no s’aturi a les 200-250 persones que avui  estaven concentrades. Després s’ha anat amb manifestació fins a la Delegació del Govern Central, on s’ha fet entrega del manifest, en el que hi ha les reivindicacions dels pensionistes.

Com s’ha explicat aquest matí, les pensions és un tema que ens afecta a tothom, ja que si no ja lluita, els governs de torn, en els anys vinents seguiran intentant acabar amb el sistema públic de pensions.

Han acordat que a partir de la setmana propera, cada divendres, es concentraran, en el mateix lloc d’avui, per seguir debatent i proposant mobilitzacions.

Els militants hem repartit el full del Partit, on cridem a la lluita per defensar el sistema públic de pensions.

Lleida, 22 de febrer de 2018.
PCPC de Lleida