COMUNICAT DEL COMITÈ CENTRAL DEL PCPC DAVANT EL JUDICI FARSA AL CAMARADA SISCO PER LA GUSANERA CUBANA

COMUNICAT DEL COMITÈ CENTRAL DEL PCPC DAVANT EL JUDICI FARSA AL CAMARADA SISCO PER LA GUSANERA CUBANA

El proper 10 de gener a les 10.30 h el nostre camarada Sisco, juntament amb quatre companys de la solidaritat amb Cuba, haurà de comparèixer davant de la citació emesa pel jutjat d’Instrucció núm. 2 de Barcelona (Ciutat de la (in) Justícia) davant d’una imputació per delicte de lesions.

L’agressor real, que és denunciant –falsament agredit– Ariel M.P de nacionalitat argentina, forma part de l’Aliança Iberoamericana Europea contra el Comunisme (AIECC). Element lumpen, de ment pertorbada i amb antecedents penals per robatori amb força, que és utilitzat habitualment per la gusanera cubana radicada a Barcelona per a aquest tipus de trames i farses. Fent-se real i judicial “el món al revés” els fets ens porten que els agressors apareguin com a perjudicats i, els agredits resultin acusats.

Des del Partit Comunista del Poble de Catalunya ja es va fer una denúncia pública de l’atac feixista que va perpetrar aquesta organització a la festa “Sempre és 26” de Defensem Cuba el 23 de Juliol del 2022 a la plaça de les Treballadores i Treballadors Harry Walker de Barcelona

És indignant i, així es va expressar, la tolerància i protecció que els va brindar la Conselleria d’Interior del Govern d’ERC i Junts i la Guàrdia Urbana de l’Ajuntament d’En Comú Podem i el PSC. Rrealment la situació continua sent idèntica i aquests grups violents campen a gust perquè se’ls blanqueja des de les institucions i els poders governants i, així, els actes de l’extrema dreta reben el blindatge i totes les garanties de seguretat.

Menció expressa mereix el vergonyós cèrcol a què està sotmès el Consolat de Cuba a Barcelona per aquest grupuscle violent des de fa més de 3 anys. La permissivitat i complicitat dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana amb aquests grupuscles només poden provocar que les agressions augmentin en freqüència i intensitat

Sens dubte reiterem la nostra simpatia i suport amb el moviment de solidaritat amb Cuba (Defensem Cuba) i amb el Casal Tres Voltes Rebel, que va ser l’amfitrió de la festa, així com amb totes les companyes i companys que estan patint les agressions d’aquests grups facinerosos.

Des del PCPC fem una crida al conjunt de la militància i simpatitzants per tal de recolzar i donar suport el dia 10 de gener a Sisco i altres encausats.

PAREM AQUEST PATÈTIC MUNTATGE D’AGRESSIÓ!

NO AL JUDICI FARSA!

LA GUSANERA NO PASSARÀ!!