COMUNICAT CONJUNT DEL PCOC I EL PCPC EN DEFENSA DE LA REVOLUCIÓ CUBANA

COMUNICAT CONJUNT DEL PCOC I EL PCPC EN DEFENSA DE LA REVOLUCIÓ CUBANA

La ingerència imperialista dels EUA no cessa encara en temps de pandèmia. La submissió del poble cubà al genocida bloqueig imposat pels de sempre no és suficient per a l’extermini en vida de milions de cubans.

Ara toca simular mediàticament mobilitzacions d’una petita part de la població com si fos una rebel·lió a gran escala. Situant en tots els canals mediàtics (especialment xarxes socials) rumors i notícies falses que en res es correspon amb la realitat.

El suport del poble cubà a la Revolució és total. La guerra híbrida contra Cuba és incapaç de desestabilitzar els avenços i èxits aconseguits en la Revolució amb molt d’esforç. No hi ha una altra causa, la plena sobirania i la independència del poble de Cuba, aconseguida gràcies al socialisme, és l’arrel d’aquests atacs criminals.

Per això, el Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) i el Partit Comunista Obrer de Catalunya (PCOC) criden al conjunt de la població catalana a secundar totes les mobilitzacions destinades a defensar la Revolució cubana i la seva sobirania com a poble. El nostre incondicional i ferm compromís amb els valors de l’internacionalisme proletari enfront les ingerències imperialistes. Ens tindran sempre al seu costat, defensant la Revolució.

VISCA CUBA SOCIALISTA I SOBIRANA!

ABAIX EL BLOQUEIG!