Cicle de Xerrades: Pobles contra l’Imperialisme

Cicle de Xerrades: Pobles contra l’Imperialisme

Des del Partit Comunista del Poble de Catalunya donem tot el nostre suport i us animem a participar del cicle de xerrades que tindràn lloc la setmana vinent.

Contarem amb la presència de Fayez Badawi, representant a Europa del Front Popular per a l’Alliberament de Palestina-FPLP.

Els diferents actes estàn organitzats per associacions com: Amics de Cuba, Front Antiimperialista, KFA-Associació d’Amistat amb Corea, Casal d’amistat amb Cuba José Sanchez i el PCPC.

A continuació us detallem les dades. Us hi esperem!

Partit Comunista del Poble de Catalunya

22 de Gener a les 19 hores, LLEIDA (Sala Jaume Magré Bisbe Torres,2. A 3 minuts de l’estació de Bus). Títol: ” Dos pobles contra l’imperialisme: Cuba i Palestina “. Intervenen: Antonio Moles (Presentació). Ponents: Lluís Companys (President del Casal d’Amics de Cuba de Lleida) i Fayez Badawi (Representant a Europa del Front Popular per a l’Alliberament de Palestina-FPLP).

 

23 de Gener a a les 19 hores, TARRAGONA. Seu de l’Associació d’Amistat amb Corea-KFA (c/Rebolledo,3. A 5 minuts de la Renfe). Títol: ” Dos pobles contra l´imperialisme: Corea del Nord i Palestina”. Intervenen: Sisco García (Presentació). Ponents: Alejandro Cao de Benós (Delegat Oficial d’Assumptes Culturals a l’Exterior de la RPDC i President de la KFA) i Fayez Badawi (Representant a Europa del Front Popular per a l’Alliberament de Palestina).

 

24 de Gener a les 19 hores, SANTA COLOMA DE GRAMENET. Can Mariner (Plaça Xavier Valls s/n. L.1.  A 5 minuts de L.1.Santa Coloma o L.9 Can Peixaouet).  Títol: “Dos pobles contra l’imperialisme: Cuba i Palestina”. Intervenen: Sisco García (Presentació). Ponents: Yanira Reyes (Vicecònsol de la República de Cuba a Barcelona) i Fayez Badawi (Representant a Europa del Front Popular per a l’Alliberament de Palestina-FPLP).

 

25 de Gener a les 19 hores, SABADELL. Casal Pere IV (Auditori 2n pis). Rambla,69. Títol: “Dos pobles contra l’imperialisme: Cuba i Palestina”. Intervenen: Glòria Marrugat (Presentació) i Fayez Badawi (Representant a Europa del Front Popular per a l’Alliberament de Palestina).