Cases d’apostes: droga per a pobres

Cases d’apostes: droga per a pobres

La situació actual de misèria generalitzada, focalitzada especialment en els barris obrers de les nostres ciutats, és una oportunitat de negoci irrenunciable per a les empreses dedicades al joc d’apostes. Un negoci creat mitjançant falses esperances amb jocs arreglats i amb l’argument fictici d’una sortida de la misèria a través d’un cop de sort, però que realment només serveix per empobrir els pobres.

Les dades no enganyen, la presència d’aquestes cases d’apostes en els barris obrers han augmentat entre un 140% i un 300% des del 2014. Aquesta droga afecta especialment els sectors vulnerables colpejats per la crisi capitalista. Ja ho van fer en els vuitanta inundant els nostres barris amb l’heroïna, una època fosca que va acabar amb la vida de molts joves i que els va apartar d’altres camins que podrien afectar l’estabilitat del sistema.

Ara ens tornen a infectar amb els seus grans centres de ludopatia La gran majoria d’ells molt pròximes a instituts i col·legis, ja que tot està perfectament orquestrat. Són centres d’intoxicació dissenyats perquè el “client” passi el major temps possible dins: begudes gratis, absència de rellotges, llumetes amb publicitat enganyosa, i un llarg etc que cimenten un camí del qual és molt difícil sortir.

Els i les comunistes del PCPC denunciem taxativament aquest tipus de negocis sorgits a la calor de la crisi i que només fan que augmentar dia rere dia. Denunciem així mateix, als responsables polítics, com lacais que permeten l’establiment d’aquests punts de drogues en els nostres barris, i als empresaris, quals camells, com a principals culpables dels casos de ludopatia que afecten nombroses famílies treballadores.

Els i les comunistes del PCPC exigim el tancament immediat de tots els centres de drogoaddicció en forma de cases de joc d’apostes, i que només serveixen als interessos d’un grapat de paràsits burgesos que de nou es lucren a través de la misera que ells mateixos han produït.

Reivindiquem la necessitat del Socialisme com a única alternativa a aquest putrefacte sistema que avui no només ens oprimeix als nostres centres de treball, sinó també en els escassos períodes d’oci que ens concedeixen i que pretenen rendibilitzar amb les seves noves fórmules de drogoaddicció del segle XXI.

AMB LA CLASSE OBRERA NO ES JUGA!

CASES D’APOSTES FORA DELS NOSTRES BARRIS!

Partit Comunista del Poble de Catalunya