CAMPANYA DEL PCPC-PONENT PEL REFERÈNDUM DE L’1-O

CAMPANYA DEL PCPC-PONENT PEL REFERÈNDUM DE L’1-O

Militants del PCPC de Ponent, hem participat en donar a conèixer a la classe obrera la proposta del Partit, pel Referèndum de l’1-O. S’han enganxat cartells per diferents barris de la ciutat de Lleida. En aquest Referèndum, el PCPC, després d’un profund debat intern i fent un anàlisi de la realitat del dia a dia, es va decidir demanar el VOT NUL.

Des de sempre hem defensat el dret d’autodeterminació del poble de Catalunya, amb una proposta de República Socialista de forma Confederal amb la resta de l’estat, tot i que entenem que si el poble de Catalunya vol ser un estat independent,  el PCPC, evidentment, respectarà la decisió sobirana del poble.

Amb tot i això, el PCPC creiem que únicament amb el socialisme, el poble de Catalunya, serà veritablement lliure, amb els drets, socials, laborals, sent protagonista de les decisions que afecten al nostre futur. Una societat, on ja hauran desaparegut les grans desigualtats socials, la violència contra els treballadors,la possibilitat de tenir una vida digna, la solidaritat amb les altres nacions, i la no utilització de les guerres per obtenir beneficis a costa de la misèria d’altres pobles.

No podem recolzar el projecte del SI, defensat pel govern de Catalunya, doncs representa el projecte d’una part de la burgesia interesada en situar a Catalunya en millors condicions en el marc de les burgesies a Europa i molt vinculat a l’imperialisme i al sionisme.

I tampoc naturalment, defensem el NO defensat pels partits centralistes, tots ells defensors del règim de 1978 i la Constitució monàrquica i per tant hereva del feixisme a l’estat espanyol. Amb una impunitat absoluta per tots els crims del feixisme, durant tants anys.

Per aquest motiu el PCPC demanem el VOT NUL, en una papereta, on deixem clar que el nostre projecte és la República Socialista de caràcter Confederal, únic projecte que ens farà lliures al conjunt de la classe obrera i els sectors populars.
PCPC de Ponent.
Lleida, 29 de setembre de 2017.