Campanya agitativa al Clot

Campanya agitativa al Clot

20170211_131144

El Partit Comunista del Poble de Catalunya al Clot-Camp de l’Arpa continua amb la seva campanya contra els atacs sistemàtics dels monolopis a la classe obrera que demostren que l’Estat és una eina de poder de la classe dominant. En aquest cas es basava en l’augment del preu de l’electricitat, el manifest repartit era:

“Els passats dies 18 i 19 de Gener, en plena onada de fred, el preu de la llum s’incrementava un 30%, tot i que la impossibilitat de pagar el preu de l’electricitat ja s’havia cobrat vides.

Aquesta nova pujada és un nou robatori dels monopolis a la classe obrera amb el beneplàcit del seu govern. La llum per nosaltres és un servei bàsic, per ells no és quelcom més que una altra mercaderia per obtenir els màxims guanys, que en cap cas es destinaran a millorar les condicions de vida del poble.

Mentre el govern observava les noves pujades de la llum i responsabilitzaven del preu al clima, es preparava l’aferrissada defensa dels interessos de la banca per tal de minimitzar el màxim les conseqüències de la condemna a retornar l’import total de les clàusules sol de milers d’hipoteques, modificant les lleis necessàries per assegurar que els clients afectats no es dirigeixin directament als jutjats i sense preveure una sola sanció a la banca en cas d’incompliment de la sentència del Tribunal Europeu.

Aquesta nova pujada de la llum és un nou exemple de com l’Estat és una eina de poder d’una classe social, que independentment de qui gestioni el capitalisme, es regeix pels interessos socioeconòmics dels monopolis i l’oligarquia. Per això, els comunistes defensem la construcció d’un nou Estat, un Estat Socialista al servei de la classe obrera, on sigui la majoria treballadora qui governi i una de les primeres mesures sigui la nacionalització dels serveis claus com l’energètic.”

Els Comunistes tenim clar que les messures bàsiques no són possibles en el Capitalisme, per això reiterem la nostra aposta per una ofensiva obrera i popular per tal que la totalitat de la riquesa estigui al servei de la classe que tot ho produeix. Només el socialisme pot garantitzar la justicia social i el benestar de la inmensa majoria treballadora.
PER LA NACIONALITZACIÓ DELS SERVEIS PÚBLICS!
PER UN ESTAT PER LA CLASSE OBRERA!