AMB UN GOVERN O UN ALTRE, EL PODER SEGUIRÀ EN LES MATEIXES MANS.

AMB UN GOVERN O UN ALTRE, EL PODER SEGUIRÀ EN LES MATEIXES MANS.

Segur que saps qui té la culpa de que hi hagi noves eleccions el 26J. Durant la campanya, els partits que no s’han posat d’acord en aquests sis mesos s’esforçaran a dir-te que la culpa és dels altre.

Pots comprovar tu mateix com tots ells ara exageren les seves diferències, però has vist durant aquests mesos com deien estar disposats a assumir importants rebaixes en els seus programes i discursos.

Finalment, sis mesos després del 20D ens convoquen de nou a les urnes perquè durant tot aquest temps no han sabut com repartir-se els càrrecs i butaques, encara que tots volien el mateix.

Has pogut veure com les seves propostes no són realment tan diferents entre si. Es barallen pel color de les branques per a que no puguis veure el bosc. Han intentat que no et fixessis en què cap d’ells proposa mesures per atacar a les causes que han generat les retallades, els desnonaments, l’atur massiu, la precarietat laboral o l’emigració de la joventut.

Parlen d’acabar amb la corrupció, de liquidar els paradisos fiscals, de donar més ajudes a les persones aturades, de retocs cosmètics i de petits canvis en la gestió del capitalisme. Parlen de canvi per buscar el suport dels qui pateixen les conseqüències d’aquest sistema injust i explotador, en el que el ric és cada dia és més ric i al treballador li costa cada vegada més arribar a final de mes. Generen il.lusions sobre un capitalisme diferent, perquè no creuen que és el sistema capitalista el que ha de ser canviat

Passi el que passi el 26J, governin uns o altres, tots parlaran de “canviar les coses” però no canviaran res, perquè les grans empreses i la banca, els monopolis, seguiran imposant els seus interessos a la majoria obrera i popular. La seva dictadura camuflada de democràcia serà renovada i rejovenida, canviaran algunes formes d’exercir-la, però seguirà essent democràcia pels rics i dictadura per als demés.

No generem falses il.lusions. Un “canvi” no és suficient. S’ha de revolucionar la política espanyola abordant els problemes des de la mateixa arrel. Votant al PCPC poses el teu granet de sorra. Organitzant-te amb el PCPC fas revolució.

SENSE REVOLUCIÓNO HI HA CANVI. CONTRA LA DICTADURA DELS MONOPOLIS

Des de l’esclat de la crisi les nostres condicions de treball i de vida han empitjorat. Però la crisi no ha colpejat a tothom per igual

NOSALTRES

-Descens dels salaris reals en un 25%

-La bretxa salarial entre rics i pobres incrementada en un 50%

-Prop de 600.000 desnonaments Més de 4 milions de treballadores i treballadors que no troben un treball. Centenars de milers de petits comerços forçats al tancament.

ELLS I ELLES

-El salari dels alts directius de les grans empreses espanyoles és 27 vegades major que la mitjana del conjunt de treballadors i treballadores

-Els beneficis nets de les empreses de l’IBEX-35 van ser en 2015 de més de 24.000 milions d’euros

 

-En el nostre país 140 famílies controlen prop del 85% del PIB

ALGUNES PROPOSTES PER AL VERITABLE CANVI EN EL NOSTRE PAÍS

 

-Nou Estatut dels Treballadors que blindi els drets de la majoria obrera i popular. Derogació de totes les contrarreformes laborals. Salari Mínim calculat en funció de les necessitats del poble. Cap al control obrer de la producció.

-Nacionalització dels sectors econòmics estratègics:

-Banca, comunicacions, energia, transports. Recuperació de les grans empreses privatizades, sense indemnització.

-Nacionalització de les grans explotacions agràries i de terres sense conrear.

-Impuls al cooperativisme agrari i ramader. Recolzament a les petites explotacions. Preus justos per als petits productors.

-Sanitat, ensenyament, serveis socials i de treball exclusivament públics. Defensa allò que és públic, perquè és teu. Reversió de totes les privatitzacions.

-Adopció immediata de mesures socials: Devolució a les famílies dels habitatges robats per la banca. Paralització dels talls de llum, aigua o gas a famílies en situació d’atur o precarietat. Control dels preus de béns de primera necessitat.

-Si som majoria, governem per a la majoria.

 

-Sortida de la Unió Europea, de l’euro i de l’OTAN. Ruptura amb el TTIP i altres compromisos imperialistes. Desmantellament de les bases de l’OTAN en l’Estat Espanyol i expulsió de militars estrangers. Reconeixement de Palestina i el Sàhara com Estats sobirans.

PROPOSTES DE VERITABLE CANVI, PROPOSTES PER COMENÇAR A ORGANITZAR LA REVOLUCIÓ. VOTA PCPC!

Partit Comunista del Poble de Catalunya