Alfon ha estat novament detingut

Alfon ha estat novament detingut

Convocatòries:
Barcelona Dia 19, 20h- PL. Revolució
El Vendrell Dia 20, 19h- PL. Nova del Vendrell
Tarragona Dia 20, 20: 30- Estàtua dels Despullats

La Policia Nacional va detenir ahir a Vallecas al jove Alfon acusat de portar una motxilla amb explosius a l’última vaga general del 14 novembre de 2012. Aquesta detenció, que ha suposat el seu ingrés a la presó, es va dur a terme després de la ratificació de la condemna per part del Tribunal Suprem, que dóna credibilitat absoluta al muntatge policial.

La detenció no va resultar gens fàcil per a les forces de l’Estat ja que van ser molts els veïns de Madrid que es van acostar a la parròquia de Sant Carles Borromeu per formar una muralla humana que tractés d’impedir la detenció. No obstant, després amenaces de càrrega per part de la policia, va ser impossible aturar-lo.

Les manifestacions de repulsa s’han succeït per tot l’estat i també fora d’Espanya. Si bé des de llavors s’ha donat a conèixer àmpliament el cas, avui més que mai el poble solidari s’ha bolcat amb Alfon. I és fonamental que aquesta solidaritat continuï com a mínim fins a les convocatòries realitzades durant els pròxims dies, que tindran com a especial referència la manifestació convocada a Madrid aquest dissabte 20 a les 20:30 a la Puerta del Sol.

En un moment de tan elevada tensió en la lluita de classes com l’actual, resulta paradigmàtic com són detinguts joves com Alfon o es persegueix a altres lluitadors simplement per les seves publicacions en una xarxa social, mentre les declaracions de tants “prohoms” de l’oligarquia queden completament impunes, per no parlar de tots aquells corruptes i explotadors que campen al seu aire per tot el país.

La classe obrera amb Alfon!
Alfon llibertat!