Al Mercat Municipal d’Amposta oneja la bandera roja

Al Mercat Municipal d’Amposta oneja la bandera roja

mercat2 mercat4-1

És ben conegut que els comunistes de la localitat d’Amposta els dissabtes de les 10:00 fins les 13:00 hores , estem amb una taula, la bandera roja i els retrats dels nostres liders Lenin i Stalin acompanyats d’una consigna revolucionària que anem cambiant ,a la Plaça del Mercat. Doncs aquesta setmana no podia ser menys , lamentem no haver pogut estar la setmana anterior però la pluja va impedir la nostra activitat.

Ja són 21 setmanes les que el PCPC estem tots els dissabtes que podem al Mercat amb la bandera roja de la revolució i amb llibres i fulles informatives de les lluites que van sorgint .

Estem contents dels positius resultats , ja que és una bona forma de poder preguntar directament al poble les seves preocupacions i a la vegada crear consciència i arribar a treballadors que d’una altra forma no ens seria possible.

Aquesta Setmana s’ha pogut veure també una pancarta amb el lema “NO a la Guerra Imperialista” ja que és un tema d’actualitat com estem veient a Siria o Líbia entre moltres altres. També és una forma de rendir-li un homenatge al camarada Fidel Castro Ruz , fidel defensor de la Pau i els drets socials de tota la Humanitat i un actiu revolucionari en contra del Capitalisme que en la seva fase superior es converteix en Imperialisme .

Sabem que l’únic sistema que pot erradicar les guerres, és el sistema Socialista perquè és el mes alt garant de la pau al món. Per aquest motiu des de cada barri, centre de treball ,ciutat o poble cal organitzar el partit de la Clase Treballadora, l’únic Partit que pot garantir la Pau, la democrácia obrera i popular i per suposat el fi del Capitalisme i amb aquest, el fi de les guerres de barbàrie i de saqueig que financia i instiga aquest últim.

Desde el PCPC D’Amposta volem donar una calurosa abraçada a tots aquells militants, simpatitzants, treballadors i treballadores que estan lluitant i estan prenent consciència de la necessitat d’una nova societat!

Continuar Treballant per Organitzar el Triomf de la Revolució Socialista , aquesta és la decisió que prenem amb plena fermesa i convicció Revolucionària !

PCPC d’Amposta