Acte de Palestina a Amposta.

Acte de Palestina a Amposta.

 

El passat dia 1 de març va tenir lloc un acte en solidaritat amb el poble de Palestina a la ciutat d’Amposta amb la presència de Fayez Badawi – Portaveu del Front Popular per l’Alliberament de Palestina (FPLP) a Europa.

Fayez va explicar la realitat que viu el seu poble dia a dia, també va fer referència a la història de Palestina i com va començar l’opressió de l’Estat d’Israel amb el beneplàcit d’Europa i els EUA. Va dir que el pla de convertir Jerusalem en la nova capital d’Israel i del suport dels EUA no és nou, encara que ho va confirmar Donald Trump recentment.

També es va fer una crida al boicot de tots els productes que vénen d’Israel, ja que cal llençar una campanya mundial de rebuig contra aquest país artificial, fabricat per l’Imperialisme que no fa altra cosa que no sigui oprimir als pobles de la regió.

A l’acte també es va parlar de la situació de Síria així com el paper dels Palestins que viuen allí i que estan donant la seva vida pel poble i l’Estat de Síria.

Des d’Amposta volem donar tota la nostra solidaritat a un poble que fa moltes dècades que lluita pels drets que se li han pres com a poble, així com el fi de la repressió per mans de l’Estat d’Israel, l’empresonament sistemàtic i el genocidi de tot un poble com és el poble de Palestina.

A aquest acte organitzat pel Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC) es van sumar a col·laborar el Comitè en defensa de la República a Amposta i l’Associació per la Pau i les Llibertats d’Amposta.

PCPC d’Amposta Cèl·lula Rogelio Iranzo