Acte de la Dona treballadora a Amposta

Acte de la Dona treballadora a Amposta

pcpc6 pcpc4

Aquest 8 de març dia internacional de la dona, va ser un dia de lluita contra el capital i la doble explotació que sofreix la dona en aquesta societat capitalista. A les 17:00 hores ha tingut lloc l’únic acte que un partit polític organitzava per la dona a la ciutat d’Amposta . Els i les Comunistes estem amb el poble treballador e inevitablement amb les dones treballadores .

Avui hem realitzat una ofrena floral, un discurs, la lectura del comunicat que el PCPC fa sobre el dia de la dona. També s’han repartit roses a totes les dones , fetes pels camarades amb paper de seda .

Al concloure s’ha fet una xocolatada popular per a tots els assistents i els curiosos que passaven aquell moment pel carrer . Una vegada més hem demostrat ser l’única força política que defensa els interessos dels treballadors/es i que està sempre amb el poble.

Fa més de 100 anys va ser possible la revolució socialista d’Octubre amb tots els beneficis que va portar per al poble soviètic . Poble on indubtablement la dona va tenir un gran paper en les lluites que es van desenvolupar i van erigir l’estat socialista creat pels treballadors soviètics .

Les dones Soviètiques tenien molts més drets dels que tenen a l’actualitat als països capitalistes. Aquest dia és un dia de reivindicació dels drets de la dona, és un dia de lluita del home i la dona per la construcció d’una societat millor !

Per a això és necessari desenvolupar un FRONT OBRER I POPULAR PEL SOCIALISME al que et convidem a sumar-te.

Organitza’t amb nosaltres en el PCPC!
Per la derrota del patriarcat!
Acabem amb el capitalisme!

PCPC D’Amposta