ACTE DE LA DONA A AMPOSTA.

ACTE DE LA DONA A AMPOSTA.

     

El passat 8 de març a les 17.00 hores a la plaça de l’Acollidora, com ja portem fent des de l’any passat, va tenir lloc l’acte de la dona treballadora. Es va començar amb una ofrena floral als peus del monument de la dona a la ciutat d’Amposta, on un dels relleus representa precisament la igualtat del treball entre l’home i la dona.

Després es va passar a la lectura de dos manifestos reivindicatius. El del partit que fou llegit per la companya Lluïsa, parlava de la situació actual que viu la dona treballadora al nostre país així com la forma real de l’alliberació de la dona treballadora amb igualtat plena amb l’home que sols serà possible en la futura societat Comunista.

Després fou el torn del camarada José Juan, el qual va llegir un manifest internacionalista de la lluita de l’emancipació de la dona arreu del món.

Es va finalitzar repartint flors fetes pels mateixos companys i companyes, així com una fulla informativa sobre aquesta qüestió. Després varem disfrutar d’un berenar.

Des del PCPC d’Amposta Cèl·lula Rogelio Iranzo valorem aquest dia reivindicatiu molt positivament, ja que cada any més treballadores i treballadors se sumen a les reivindicacions i els actes del Partit.

Sols el treball constant durant cada dia de l’any ens portarà victòries no tan sols en aquest camp de lluita sinó en tots aquells on els i les comunistes intervenim per aconseguir canviar d’arrel aquest sistema capitalista denigrant i d’explotació.

 

Per un 2018 de victòries!
La teva lluita decideix!

PCPC d’Amposta Cèl.lula Rogelio Iranzo