Acte central del PCPC a Amposta

Acte central del PCPC a Amposta

La cèl·lula d’Amposta del Partit Comunista del Poble de Catalunya, presenta candidatura a les pròximes eleccions municipals del diumenge 24 de maig.

El passat divendres 16 de Maig es va celebrar un míting a la ciutat, amb l’objectiu de presentar el projecte dels comunistes. Un projecte que per a res té com a objectiu final buscar rèdits electorals simplement, sinó conscienciar i fer entendre a la població de la necessitat de organitzar-se de tota la classe obrera, com a principi fonamental d’una acumulació de forces per enfrontar l’agressió brutal a la qual la burguesia està sotmetent a la classe obrera i les classes populars.

L’acte va ser conduït per Jose Juan Ferre, número 1 en la llista electoral i el camarada de Tarragona Alberto Blazquez. Tots dos van presentar el programa electoral als assistents i van recordar, entre d’altres temes,  les majors dificultats en diversos aspectes que l’aprovació del TTIP comportaria (drets laborals, destrucció de llocs de treball, agricultura, medi ambient, etc …). Després es va obrir un torn de debat i preguntes en el què es van poder ampliar diferents questions.

Per finalitzar l’acte, tots els assistents vam poder gaudir d’un berenar en un ambient distès.

Aquest acte està immers en la campanya electoral, en la qual el PCPC ha realitzat actes de propaganda i enganxada de cartells, i diverses presentacions al carrer.

Partit Comunista del Poble de Catalunya

jacta     est